dijous, 18 d’abril del 2019

Transparència signa el conveni de col·laboració amb l'Associació de Juristes Valencians per al foment i la recuperació del Dret Civil foral autonòmic



El conseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, Manuel Alcaraz, ha signat amb el president de l'Associació de Juristes Valencians, José Ramon Chirivella, el conveni de col·laboració entre la Generalitat i la mencionada entitat per al foment i la recuperació del Dret Civil foral autonòmic. 

D'acord amb els punts recollits en el document es realitzaran, durant l'any present, actuacions en defensa de la capacitat de legislar i desenvolupar un dret civil propi en la Comunitat Valenciana en el seu exercici d'autogovern. D'entre les accions previstes destaquen la divulgació, formació, difusió i promoció -mitjançant jornades, xarrades, seminaris, cursos i exposicions- així com l'edició de publicacions relacionades amb la matèria. 

La Generalitat, a través de la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, destina 15.000 euros al finançament de les activitats contemplades en aquest conveni. 

L'acte de signatura ha comptat també amb la presència del director general de Responsabilitat Social i Foment de l'Autogovern, Josep Ochoa. 


Font: Generalitat Valenciana 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada