dilluns, 30 de juliol del 2018

La Universitat de València i la Generalitat Valenciana renoven el conveni de la Càtedra de Dret Foral Valencià


El passat divendres 27 de juliol el conseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació Manuel Alcaraz i la vicerectora d'Estudis de Grau i Política Lingüística Isabel Vázquez Navarro van firmar la renovació del conveni de col·laboració per al desenvolupament de la Càtedra de Dret Foral Valencià. 


A l’acte de firma van assistir la rectora en funcions, Isabel Vázquez; el conseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, Manuel Alcaraz; la secretària general de la Universitat, Mª Elena Olmos; la vicerectora d’Innovació i Transferència, Mª Dolores Real; el degà de la Facultat de Dret i director de la present càtedra, Javier Palao; i la subdirectora general de Responsabilitat Social i Foment de l’Autogovern, Pilar Herrero. 

El màxim òrgan de govern de la Càtedra de Dret Foral Valencià es va reunir eixe matí amb el següent ordre del dia: 
  1. Aprovació del conveni de col·laboració per a contribuir al funcionament de la Càtedra de Dret Foral Valencià per a l’exercici 2018. 
  2. Signatura. 
  3. Torn obert de paraules. 
La Càtedra de Dret Foral Valencià, creada per iniciativa de la Generalitat a través de la Conselleria de Governació, naix amb la vocació de convertir-se en un espai acadèmic en el qual es reunisquen tots els estudiosos i interessats en la matèria per a promoure, impulsar i desenvolupar quantes activitats formatives, d'investigació i de difusió puguen contribuir al coneixement, sensibilització i projecció social del Dret Foral Valencià, tant en el seu vessant històric, com en la legislació actual, així com en les seues possibilitats de desenvolupament.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada