dijous, 12 de juliol del 2018

Els advocats premien a l'AJV


Membres de l'Associació de Juristes. / LP

El Consell Valencià de Col·legis d'Advocats concedeix la seua 'Medalla al Mèrit en l'Advocacia' a l'Associació de Juristes Valencians El guardó reconeix la defensa del dret civil valencià per l'entitat 


El Consell Valencià de Col·legis d'Advocats (CVCA) ha acordat concedir la 'Medalla al Mèrit en l'Advocacia de la Comunitat Valenciana' a l'Associació de Juristes Valencians (AJV), una entitat creada en 2014 i en la qual el CVCA reconeix i premia «una constant defensa del dret civil valencià».  
La principal acció pública de l'AJV, que es defineix com una institució mancada d'adscripció política, independent i lliure, va ser la redacció d'un manifest en defensa del dret civil valencià al que es van adscriure més de 300 ajuntaments de tota la Comunitat, Les Corts, la mateixa Generalitat, les diputacions provincials, les facultats de Dret i més de 40 institucions de la societat civil. 

Aquest manifest ha aconseguit un consens històric: ho han signat les tres províncies, totes les comarques; el PP, el PSOE, Compromís i Podemos; empresaris, sindicats i associacions de tot tipus. 

El CVCA també reconeix la labor de formació que ha realitzat l'AJV amb xarrades, conferències i col·loquis. Igualment, reconeix algunes accions concretes de l'associació: la reivindicació de la retirada de recursos d'inconstitucionalitat plantejats pel Govern central contra lleis valencianes en matèria de relacions familiars.



Publicat a: Las Provincias


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada