dimarts, 27 d’abril del 2021

El Consell renova la col·laboració amb l'Associació de Juristes Valencians per a la recuperació i la defensa del dret foral civil valencià

 

Les actuacions previstes disposen d'un finançament de 15.000 euros

 


El Consell ha aprovat la renovació del conveni de col·laboració entre la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica i l'Associació de Juristes Valencians per a la recuperació i la defensa del dret foral civil valencià durant 2021. 
 
Es tracta de donar continuïtat al treball conjunt que s'estava fent ja amb aquesta entitat, per al desenvolupament d'iniciatives en defensa de la capacitat de legislar i desenvolupar un dret civil propi a la Comunitat Valenciana en l'exercici de l'autogovern. 
 
Per a fer-ho, es duran a terme actuacions de caràcter divulgatiu, formatiu, de difusió i promoció, com ara jornades, xarrades, seminaris, cursos o exposicions, a més de l'edició de publicacions relacionades amb l'objectiu d'aquest conveni. 
 
Les accions previstes per mitjà de la col·laboració entre la Conselleria de Qualitat Democràtica i l'Associació de Juristes Valencians disposen d'un finançament de 15.000 euros.

 

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada