divendres, 20 de desembre del 2019

La Càtedra de Dret Foral Valencià reuneix a la seua Comissió Mixta




Hui 18 de desembre ha tingut lloc, en el despatx de la vicerectora d’Innovació i Transferència, la reunió de la Comissió Mixta de la Càtedra de Dret Foral Valencià de la Universitat de València. 

En l’acte han estat presents, per part de la UV, la vicerectora d’Innovació i Transferència M. Dolores Real García, la directora del Departament d’Història del Dret i de les Institucions, Pilar García Trobat, i el director de la Càtedra Francisco Palao Gil. Per part de la Conselleria d’Hisenda i Model Econòmic han participat el Cap de Servei de Promoció de l’Autogovern i Dret Foral Valencià, Manuel Moreno, la Subdirectora General de Responsabilitat Social i Foment de l’Autogovern, Pilar Herrero Gil, i el Director General de Qualitat Democràtica, Responsabilitat Social i Foment de l’Autogovern, José Ignacio Pérez Rico. L’ordre del dia de la reunió ha sigut el següent: 
  1. Aprovació, si escau, de l’acta de la segona reunió de la Comissió Mixta de Seguiment i Control del Conveni de Col·laboració, de data 16 d’abril de 2019 
  2. Aprovació, si escau, de la Memòria anual d’activitats dutes a terme per la Càtedra en l’exercici 2019 i valoració final sobre el grau de compliment dels objectius consignats en el conveni 
  3. Proposta de canvi de denominació de la Càtedra per a l’exercici 2020 
  4. Precs i preguntes 
La Comissió Mixta és l’òrgan màxim de direcció de la càtedra, responsable de l’aprovació de les línies d’actuació i pressupostos, així com del seguiment de l’execució de les activitats de la càtedra. 



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada