dissabte, 17 d’agost del 2024

A faltat Vicente Clemente Torres, històric advocat saguntí i defensor de la recuperació del Dret Civil Valencià


SIT TIBI TERRA LEVIS

 


El món de l'advocacia dona l'últim adeu a Vicente Clemente Torres, advocat nascut a Sagunt que va desenrotllar gran part de la seua carrera en l'extinta Caixa Sagunt i que fins a la seua defunció va ser membre de la directiva de l'associació Juristes Valencians.

Clemente Torres va nàixer a Sagunt en 1965 i es va especialitzar en dret de consum i dret bancari. Va exercir fins a 2012 com a advocat bancari, primer de Caixa Sagunt i després en les posteriors Bancaixa i Bankia, per a després continuar exercint la seua professió d'advocat com a advocat procesalista, administrador concursal i àrbitre del Tribunal Arbitral de València.

El seu bon fer com a advocat i el seu compromís amb la societat valenciana, li va portar a formar part dels esforços per recuperar el Dret Civil Valencià, arribant a ser President de la Secció de Dret Valencià en l'Il·lustríssim Col·legi d'Advocats de València (ICAV) i, com ja hem esmentat abans, entrant en la directiva de l'associació Juristes Valencians. Des dels seus càrrecs va donar nombroses conferències per a ressaltar la importància de la capacitat autoreguladora valenciana i sumar nous membres en la lluita per la seua recuperació. 

El cos de Clemente Torres descansarà a partir de les 15.30 de hui dissabte en el tanatori del Parc de la Pau de Chiva i el funeral s'espera per a demà diumenge a les 11.45.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada